Testování finančního zdraví firmy Pragis a.s. - Gabrielová, Andrea (2009)
Bakalářská práce je zaměřena na testování finančního zdraví stavební firmy PRAGIS a.s. Tato práce se skládá z teoretické a praktické části. Teoretická část se zabývá popisem ukazatelů finanční analýzy potřebných pro stanovení finančního zdraví, postupem testování finančního zdraví a dále uvádí vymezení pásem finančního zdraví. Praktická část je zaměřena na testování finančního zdraví firmy PRAGIS a.s. v letech 2005 až 2008.