Testování finančního zdraví firmy Pragis a.s. - Gabrielová, Andrea; Míková, Marie, 1953-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Bakalářská práce je zaměřena na testování finančního zdraví stavební firmy PRAGIS a.s. Tato práce se skládá z teoretické a praktické části. Teoretická část se zabývá popisem ukazatelů finanční analýzy potřebných pro stanovení finančního zdraví, postupem testování finančního zdraví a dále uvádí vymezení pásem finančního zdraví. Praktická část je zaměřena na testování finančního zdraví firmy PRAGIS a.s. v letech 2005 až 2008.
Vedoucí práce: Marie Míková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; faktorová analýza; bakalářské práce; factor analysis; bachelor's theses