Vliv tichých rezerv na vlastní kapitál - Soukupová, Petra; Skálová, Jana, 1967-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Bakalářská práce se zabývá vlivem tichých rezerv na vlastní kapitál. Nejprve popisuje vlastní kapitál a jeho složky, poté podstatu tichých rezerv, fáze jejich obratu a především pak rozdíly účetního a skutečného vlastního kapitálu, které vznikají právě působením tichých rezerv v podniku. Prostřednictvím konkrétních příkladů práce ukazuje možnosti vzniku, udržování a zániku různých druhů tichých rezerv v praxi.
Vedoucí práce: Jana Skálová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses