Analýza životního pojištění na trhu ČR - Kapitán, Jiří; Daňhel, Jaroslav, 1943-2025; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Ve své bakalářské práci na téma "Analýza životního pojištění na trhu ČR" se zabývám životním pojištěním. Popisuji zde historický vývoj, právní vymezení, popis jednotlivých druhů, výhody, následky vypovězení pojistné smlouvy, analýzu trhu životního pojištění v ČR, popis konkrétního produktu, alternativní produkty a důsledky současné finanční krize na trh životního pojištění. Životní pojištění není v České republice tak rozvinuté, jako je v západní Evropě, v budoucnu je možno očekávat jeho rozvoj.
Vedoucí práce: Jaroslav Daňhel
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: finance [obor bakal. práce]; pojištění; bakalářské práce; insurance; bachelor's theses