Firemní logo, jeho význam a vliv na úspěšnost firmy - Tritová, Lenka (2008)
Svou bakalářskou práci s názvem Firemní logo, jeho význam a vliv na úspěšnost firmy jsem rozdělila do dvou hlavních částí. Teoretická část pojednává o tvorbě loga a praktická část pak o redesignu loga cestovní agentury Strakotour, což byla také hlavní náplň celé práce.