Firemní logo, jeho význam a vliv na úspěšnost firmy - Tritová, Lenka; Zamazalová, Marcela; Hauptová, Petra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Svou bakalářskou práci s názvem Firemní logo, jeho význam a vliv na úspěšnost firmy jsem rozdělila do dvou hlavních částí. Teoretická část pojednává o tvorbě loga a praktická část pak o redesignu loga cestovní agentury Strakotour, což byla také hlavní náplň celé práce.
Vedoucí práce: Marcela Zamazalová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; marketing; bakalářské práce; marketing; bachelor's theses