Finanční hodnocení investice - Jedlička, Vít (2008)
Tato bakalářská práce se zabývá úvahou o možném přesunu výroby fiktivního podniku Forceout s.r.o. do Indie. S tímto souvisí investiční výstavba nové výrobní haly a nákup šicích strojů. Hodnocení možného přesunu probíhá na základě jednotlivých metod a následném srovnání se stavem kdy by se přesun neuskutečnil.