Finanční hodnocení investice - Jedlička, Vít; Sieber, Martina; Kopkáně, Heřman; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Tato bakalářská práce se zabývá úvahou o možném přesunu výroby fiktivního podniku Forceout s.r.o. do Indie. S tímto souvisí investiční výstavba nové výrobní haly a nákup šicích strojů. Hodnocení možného přesunu probíhá na základě jednotlivých metod a následném srovnání se stavem kdy by se přesun neuskutečnil.
Vedoucí práce: Martina Sieber
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; investice; bakalářské práce; investments; bachelor's theses