Analýza dostupných informací v mimořádných situacích - Plocek, Tomáš; Toman, Prokop, 1942-; Střížová, Vlasta, 1946-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2008)
Práce se zabývá analýzou dostupných informací o válce v Gruzii. Největší pozornost věnuje popisu informačního aspektu konfliktu. Kromě popisu konfliktu analyzuje jeho příčiny a důvody, proč k němu došlo. Ukazuje také možnost, jak se mohou v krizi zachovávat humanitární a nevládní organizace.
Vedoucí práce: Prokop Toman
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; Gruzie; bakalářské práce; Georgia (Republic); bachelor's theses