Internetove socialni site a jejich vyuziti v oblasti marketingu - Tabáček, Jiří (2009)
Cílem mé práce je poukázat na možnosti využití, výhody, nevýhody a nevyužitý potenciál marketingu, prováděného prostřednictvím internetových sociálních sítí.