Internetove socialni site a jejich vyuziti v oblasti marketingu - Tabáček, Jiří; Zamazalová, Marcela; Taschner, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Cílem mé práce je poukázat na možnosti využití, výhody, nevýhody a nevyužitý potenciál marketingu, prováděného prostřednictvím internetových sociálních sítí.
Vedoucí práce: Marcela Zamazalová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; internet; marketing; sociální sítě; bakalářské práce; Internet; marketing; social networks; bachelor's theses