Analýza kľúčových slov v optimalizácii pre vyhľadávače - Kovařík, Tomáš; Stříteský, Václav; Novotný, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Práce se věnuje analýze klíčových slov jako součásti marketingu na internete. Poukazuje na význam internetu a IT v současném podnikání. Hlavní náplní je podrobný popis metod analýzy klíčových slov při optimalizaci pro vyhledávače. Výběr vhodných klíčových slov je základem pro nalezení společnosti na internetu, kde je dostupné obrovské množství informací různé kvality. Práce aplikuje postup analýzy na optimalizaci stránek reálné společnosti a obsahuje doporučená klíčová slova pro tuto webstránku.
Vedoucí práce: Václav Stříteský
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; internet; analýza; bakalářské práce; Internet; analysis; bachelor's theses