Finanční analýza autocentra AAA AUTO, a. s. - Tuček, Pavel (2009)
Tato bakalářská práce na téma finanční analýza pojednává o vývoji společnosti AAA AUTO, a. s. v období let 2004 až 2008. Pomocí finančních ukazatelů, jako jsou horizontální a vertikální analýza, ukazatele rentability, likvidity a aktivity, ukazatele přidané ekonomické hodnoty a dalších, je v této práci hodnoceno celkové finanční zdraví společnosti AAA AUTO, a. s.