Finanční analýza autocentra AAA AUTO, a. s. - Tuček, Pavel; Boukal, Petr, 1962-2022; Urazov, Maxim; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Tato bakalářská práce na téma finanční analýza pojednává o vývoji společnosti AAA AUTO, a. s. v období let 2004 až 2008. Pomocí finančních ukazatelů, jako jsou horizontální a vertikální analýza, ukazatele rentability, likvidity a aktivity, ukazatele přidané ekonomické hodnoty a dalších, je v této práci hodnoceno celkové finanční zdraví společnosti AAA AUTO, a. s.
Vedoucí práce: Petr Boukal
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses