Řízení letového provozu ČR - Němeček, Petr (2008)
Práce se zabývá činností podniku Řízení letového provozu ČR s.p. Pojednává a způsobu zajišťování letecké dopravy ve vzdušném prostoru ČR, o vývoji této činnosti v nedlouhé hisrorii letectví a o dalších aspektech tohoto oboru.