Řízení letového provozu ČR - Němeček, Petr; Mervart, Michal, 1977-; Mrňa, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Práce se zabývá činností podniku Řízení letového provozu ČR s.p. Pojednává a způsobu zajišťování letecké dopravy ve vzdušném prostoru ČR, o vývoji této činnosti v nedlouhé hisrorii letectví a o dalších aspektech tohoto oboru.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses