Analýza hmotných a informačních toků ve firmě Costco s.r.o. - Baumrt, Tomáš; Novotný, Michal; Jirsák, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
V práci představím firmu Costco s.r.o. a specifika jejích logistických potřeb. Dále popíši způsoby, kterými své logistické potřeby uspokojuje a porovnám je s dalšími poskytovateli obdobných logistických služeb. Na základě porovnání ohodnotím vhodnost současného řešení a případně navrhnu změny, které by vedly k optimalizaci logistických toků v této firmě. Dále popíši informační toky směrem do firmy a ven.
Vedoucí práce: Michal Novotný
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; analýza; bakalářské práce; analysis; bachelor's theses