Využití strukturálních fondů v malém a středním podnikání - Sedláčková, Hana (2009)
Práce se zaměřuje na možnosti využití strukturálních fondů v malém a středním podnikání, a to především v souvislosti s financováním rozvojových a modernizačních projektů těchto společností. Je zde stručně charakterizován strategický management, s pomocí jehož metod společnost identifikuje svou aktualní pozici a své nové cíle. Práce naznačuje možnost jak lze využít fondů Evropské unie k dosažení takto stanovených cílů prostřednictvím projektového řízení. Hlavní pozornost je věnována Operačnímu programu Podnikání a inovace.