Využití strukturálních fondů v malém a středním podnikání - Sedláčková, Hana; Kačín, Radovan; Ševčík, Ivo; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Práce se zaměřuje na možnosti využití strukturálních fondů v malém a středním podnikání, a to především v souvislosti s financováním rozvojových a modernizačních projektů těchto společností. Je zde stručně charakterizován strategický management, s pomocí jehož metod společnost identifikuje svou aktualní pozici a své nové cíle. Práce naznačuje možnost jak lze využít fondů Evropské unie k dosažení takto stanovených cílů prostřednictvím projektového řízení. Hlavní pozornost je věnována Operačnímu programu Podnikání a inovace.
Vedoucí práce: Radovan Kačín
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; strukturální fondy; bakalářské práce; structural funds; bachelor's theses