Zpoplatnění silniční dopravy v Itálii - Šmíd, Milan (2008)
Analýza mýtného systému vybrané země, legislativní ukotvení, používaná technologie, kompatibilita, zpoplatněná vozidla, správa a organizace systému, event. další fiskální opatření v oblasti silniční dopravy