Zpoplatnění silniční dopravy v Itálii - Šmíd, Milan; Zelený, Lubomír; Fronk, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Analýza mýtného systému vybrané země, legislativní ukotvení, používaná technologie, kompatibilita, zpoplatněná vozidla, správa a organizace systému, event. další fiskální opatření v oblasti silniční dopravy
Vedoucí práce: Lubomír Zelený
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses