Praktická aplikace nutričního problému - Harák, Tomáš (2009)
Rozhodl jsem se, že se za pomoci svých znalostí z lineárního programování pokusím zodpovědět otázku, zda se ve fast-foodech řetězců McDonald's dá stravovat zdravě. V případě, že naleznu přípustné řešení, pokusím se najít optimální řešení minimalizováním nákladů na toto stravování vynaložených. V případě, že řešení nenaleznu, pokusím se vysvětlit, čím je tato skutečnost dána.