Praktická aplikace nutričního problému - Harák, Tomáš; Kalčevová, Jana; Lagová, Milada, 1941-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2009)
Rozhodl jsem se, že se za pomoci svých znalostí z lineárního programování pokusím zodpovědět otázku, zda se ve fast-foodech řetězců McDonald's dá stravovat zdravě. V případě, že naleznu přípustné řešení, pokusím se najít optimální řešení minimalizováním nákladů na toto stravování vynaložených. V případě, že řešení nenaleznu, pokusím se vysvětlit, čím je tato skutečnost dána.
Vedoucí práce: Jana Kalčevová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: statistika a ekonometrie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses