Tolling - Štěpán, Jan; Strouhal, Jiří, 1980-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Netradiční způsob financování podniku, kdy podnik nedisponuje dostatečnou mírou likvidity, přičemž je to konkurenceschopný podnik.
Vedoucí práce: Jiří Strouhal
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; účetnictví; bakalářské práce; accounting; bachelor's theses