Vnímání telekomunikačních společností v ČR ze strany klientů - Sámek, Michal; Králová, Tereza, 1978-; Králová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Práce analyzuje vnější komunikaci tří hlavních operátorů zastoupených na českém trhu. Pomocí dotazovacích metod je zkoumáno vnímání komunikace operátorů, jejich pověsti a image u cílové skupiny respondentů.
Vedoucí práce: Tereza Francová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses