Jak si založit podnik - Čtvrtečka, Lukáš (2008)
Práce se zabývá problematikou založení podniku. Teoretická část pojednává o rozhodnutí podnikat, volbě právní formy a dalších krocích souvisejících se založením podniku. Praktickou část představuje vypracování podnikatelského plánu založení pizzerie.