Jak si založit podnik - Čtvrtečka, Lukáš; Tyll, Ladislav; Získalová, Tereza; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Práce se zabývá problematikou založení podniku. Teoretická část pojednává o rozhodnutí podnikat, volbě právní formy a dalších krocích souvisejících se založením podniku. Praktickou část představuje vypracování podnikatelského plánu založení pizzerie.
Vedoucí práce: Ladislav Tyll
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses