Internetový marketing - Weida, Petr; Rydzi, Daniel; Stříteský, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2009)
Cílem práce je rozebrat vývoj webu z marketingového pohledu. Technologická část je vynechána ve prospěch té obchodní. Práce má za cíl popsat kroky, jak vytvořit uživatelsky přívětivý web, který si lidé oblíbí a budou se na něj vracet. Úspěšný web není dílem tajných triků, ale trvalé a kreativní práce. Práce je založena na dlouholetých zkušenostech autora s weby klientů, kterým pomáhá s internetovým marketingem. Za všechny klienty může jmenovat společnost Internet Mall, která je jedním z největších internetových prodejců u nás. Práce nejdříve popisuje přípravné práce a samotnou tvorbu webu. Následuje jeho propagace, přivádění uživatelů a jejich následné udržení. V závěru je rozebrán vyhledávač Morfeo, na kterém je ukázáno, jak obecně vyhledávače pracují a podle čeho řadí stránky.
Vedoucí práce: Daniel Rydzi
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; internetový marketing; bakalářské práce; Internet marketing; bachelor's theses