Cyklistická infrastruktura severních Čech - Šlégr, Pavel; Zelený, Lubomír; Koutský, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Bakalářská práce se zabývá analýzou Národní strategie rozvoje cyklistické dopravy České republiky jako jako stěžejního dokumentu státní podpory cyklistiky. Dále je zde uveden přehled související legislativy. Druhá část je praktická a obsahuje analýzu cyklistické infrastruktury a strategií Ústeckého a Karlovarského kraje. Jsou zde uvedeny nejvýznamnější cyklistické komunikace, plánovaná podpora rozvoje i některé připravované projekty. V poslední části je popsána návazná doprava, jež je rozdělená na železniční dopravu, městskou hromadnou dopravu a autobusovou dopravu.
Vedoucí práce: Lubomír Zelený
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; cyklistika; bakalářské práce; cycling; bachelor's theses