Kreditní karty - Kratochvílová, Eva; Procházka, David, 1979 říjen 10.-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Předmětem bakalářské práce je charakteristika platebních karet a analýza průběhu platebního styku. V úvodu je vytvořen přehled o historickém vývoji platebních karet, dále se práce zabývá jejich právní úpravou, náležitostmi, druhy a využitím v současnosti. Druhá část je věnována popisu transakce platební kartou a analýze jak technického tak také účetního průběhu bezhotovostní platební operace.
Vedoucí práce: David Procházka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses