Sloučení fotbalových oddílů TJ JM Chodov a FC Inferno Praha o. s. - Svoboda, Martin (2009)
Práce pojednává o prostředí neziskových organizací působících ve sportu u nás, rozebira aspekty a dopady slučování fotbalových oddílů