Sloučení fotbalových oddílů TJ JM Chodov a FC Inferno Praha o. s. - Svoboda, Martin; Eysseltová, Sylvie; Novotný, Jiří, 1946 leden 6.-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Práce pojednává o prostředí neziskových organizací působících ve sportu u nás, rozebira aspekty a dopady slučování fotbalových oddílů
Vedoucí práce: Sylvie Eysseltová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses