Analýza trhu pojištění odpovědnosti za škody při provozu vozidla v ČR - Šotola, Jiří; Ducháčková, Eva, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Cílem této práce je analýza kritérií, která ovlivňují cenu pojištění odpovědnosti z provozu vozidla na českém pojistném trhu. Shrnuje nabídky jednotlivých pojišťoven a porovnává jejich přístup k tvorbě ceny. Zohledňuje také jiné faktory nabídek, jako jsou například poskytované bonusy a slevy, či doplňková připojištění.
Vedoucí práce: Eva Ducháčková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses