Mimopodnikatelské aktivity - Rožánková, Alice; Heřmanský, Pavel, 1980-; Janíčko, Martin, 1983-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2009)
Výsledkem této bakalářské práce by mělo být srovnání vlivu daňové soustavy na mimopodnikatelské aktivity firem. Chtěla bych zodpovědět otázku motivace k filantropickým aktivitám a právě tento výsledek by měla přinést analýza mimopodnikatelských aktivit firem v závislosti na odlišných daňových soustavách. Analýzu bych chtěla udělat na příkladu jedné z největších telekomunikačních sítí na světě Telefónica O2 Europe (Španělsko) a Telefónica O2 Czech Republic. V teoretické části bych se především chtěla věnovat mimopodnikatelským aktivitám z hlediska společnosti, s tím hlavně neodmyslitelně souvisí dnes běžně užívaný pojem společenská odpovědnost firem a její zájmové oblasti - firemní filantropie, firemní dobrovolnictví a mnohé další, dále aktivitám prospěšným pro region a možnostem zapojení firem do této činnosti.
Vedoucí práce: Pavel Heřmanský
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: ekonomie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses