Postavení žen a mužů v managementu podniku - Leitlová, Denisa (2008)
Postavení žen a mužů v managementu podniku je téma nejen velmi aktuální, ale i zajímavé. Věnovala jsem se především názorovým rozdílům mužů a žen na tuto problematiku. Jejich názory jsem se pokusila získat pomocí metody dotazníku. Některé výsledky byly velmi překvapivé, ostatní potvrdily mé předpoklady. Na závěr práce jsem vytvořila průměrný obraz ženy manažerky a muže manažera dle jejich průměrných odpovědí.