Postavení žen a mužů v managementu podniku - Leitlová, Denisa; Dědina, Jiří, 1955-; Spálenka, Daniel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Postavení žen a mužů v managementu podniku je téma nejen velmi aktuální, ale i zajímavé. Věnovala jsem se především názorovým rozdílům mužů a žen na tuto problematiku. Jejich názory jsem se pokusila získat pomocí metody dotazníku. Některé výsledky byly velmi překvapivé, ostatní potvrdily mé předpoklady. Na závěr práce jsem vytvořila průměrný obraz ženy manažerky a muže manažera dle jejich průměrných odpovědí.
Vedoucí práce: Jiří Dědina
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; management; bakalářské práce; management; bachelor's theses