Finanční analýza firmy Stock Plzeň, a.s. - Hasil, Tomáš (2008)
Tato práce se finanční analýzou zabývá ve dvou částech. Zatímco první část nám dává teoretický aparát v podobě známých metodologických postupů, tak ve druhé části jsou tyto postupy prakticky uplatňovány při zpracování finanční analýzy významné české společnosti s mnohaletou tradicí v novodobé historii České republiky.