Finanční analýza firmy Stock Plzeň, a.s. - Hasil, Tomáš; Cimický, Jan; Krause, Josef, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Tato práce se finanční analýzou zabývá ve dvou částech. Zatímco první část nám dává teoretický aparát v podobě známých metodologických postupů, tak ve druhé části jsou tyto postupy prakticky uplatňovány při zpracování finanční analýzy významné české společnosti s mnohaletou tradicí v novodobé historii České republiky.
Vedoucí práce: Jan Cimický
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses