Úloha projektů PPP v rámci ČR - Zábranský, Rostislav (2009)
Práce se věnuje partnerství veřejného a soukromého sektoru v oblasti poskytování veřejných služeb. Obsahuje charakteristiku této metody, její formy, výhody a nevýhody, mechanismy, atd. Dále se věnuje legislativě s tímto spojenou a pilotním projektům jako příklad spolupráce veřejného a privátního sektoru.