Úloha projektů PPP v rámci ČR - Zábranský, Rostislav; Vyskočil, Vlastimil K., 1948-; Sloup, Vladimír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Práce se věnuje partnerství veřejného a soukromého sektoru v oblasti poskytování veřejných služeb. Obsahuje charakteristiku této metody, její formy, výhody a nevýhody, mechanismy, atd. Dále se věnuje legislativě s tímto spojenou a pilotním projektům jako příklad spolupráce veřejného a privátního sektoru.
Vedoucí práce: Vlastimil Vyskočil
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses