Financování a hospodaření příspěvkových organizací v konkrétních podmínkách hospodaření Základní školy Nám. Curierových v Praze 1 - Walterová, Martina; Nováková, Štěpánka, 1945-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2009)
Cílem mé bakalářské práce je pokusit se o objasnění podstaty, důležitosti a významnosti příspěvkových organizací, a vysvětlení důležitých bodů týkajících se těchto institucí v oblasti školství. V první části se práce zabývá hlavně charakteristikou a rozdíly příspěvkových organizací oproti jiným subjektům, dále je trocha základních informací o školství. V praktické části práce jsem se zaměřila na konkrétní organizaci ZŠ Nám. Curieových a shrnula její hospodaření a financování.
Vedoucí práce: Štěpánka Nováková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; příspěvkové organizace; financování; bakalářské práce; nonprofit organizations; financing; bachelor's theses