Analýza silniční infrastruktury v Německu - Holba, Pavel (2008)
Analýza německé silniční infrastruktury se zaměřením na komunikace významné pro tranzitní mezinárodní dopravu. Relevantní investiční projekty v sektoru dopravy - zkapacitnění silniční infrastrukturní sítě, napojení na síť páteřních evropských tras, projekty realizované v partnerství veřejného a soukromého sektoru.