Analýza silniční infrastruktury v Německu - Holba, Pavel; Zelený, Lubomír; Šustr, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
Analýza německé silniční infrastruktury se zaměřením na komunikace významné pro tranzitní mezinárodní dopravu. Relevantní investiční projekty v sektoru dopravy - zkapacitnění silniční infrastrukturní sítě, napojení na síť páteřních evropských tras, projekty realizované v partnerství veřejného a soukromého sektoru.
Vedoucí práce: Lubomír Zelený
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; infrastruktura; Německo; doprava; bakalářské práce; infrastructure (economics); Germany; transportation; bachelor's theses