Finanční analýza společnosti YALE CZ,s.r.o. - Musil, Pavel; Lodr, Jakub; Tyll, Ladislav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2008)
V této práci se provádí finanční rozbor společnosti Yale CZ na základě využití finančních výkazů firmy z let 2003 až 2007. Práce se obsahově dělí na dvě velké kapitoly. V první je pojednáno o metodologickém aparátu, který je v následné druhé kapitole aplikován na analyzovaný podnik. Vedle horizontální a vertikální analýzy nebo poměrových ukazatelů se v analýze zjišťuje také zdraví podniku, jeho ohrožení bankrotem či srovnání s odvětvím.
Vedoucí práce: Jakub Lodr
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2008
Rok obhajoby 2008
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; finanční analýza; bakalářské práce; financial analysis; bachelor's theses