Analýza procesu přípravy výstavby rodinných domů typové řady společností LUVEK s.r.o. - Sokol, Daria; Svobodová, Hana, 1961-; Novák, Milan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2009)
Ve své práci jsem se zabývala analýzou předvýrobní přípravy výstavby rodinných domů. Analýzu jsem provedla ve společnosti Luvek s.r.o. na příkladu projektu přípravy a výstavby rodinných domů. Popsala jsem společnost, její strukturu, čím se zabývá a její projekt. Při těsné spolupráci se společnosti jsem zjistila, jak probíhala předvýrobní příprava, činnosti předvýrobní přípravy a zjistila doby trvání těchto činností. Na základě těchto informací jsem provedla analýzu pomocí metody CPM.
Vedoucí práce: Hana Svobodová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; analýza; bakalářské práce; analysis; bachelor's theses