Daňový systém Běloruska - Zhedzik, Artsiom (2008)
Cílem mé bakalářské práce je popsat současný stav daňového systému Běloruska, ve své práci zaměřím především na popis již existujícího systému. Toto téma jsem si zvolil, protože z této východoevropské země pocházím a již delší dobu studuji v České republice. Ve své bakalářské práci se budu snažit využít nejaktuálnější ekonomická data.