Daňový systém Běloruska - Zhedzik, Artsiom; Přibyl, Jiří, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2008)
Cílem mé bakalářské práce je popsat současný stav daňového systému Běloruska, ve své práci zaměřím především na popis již existujícího systému. Toto téma jsem si zvolil, protože z této východoevropské země pocházím a již delší dobu studuji v České republice. Ve své bakalářské práci se budu snažit využít nejaktuálnější ekonomická data.
Vedoucí práce: Jiří Přibyl
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: finance - daně a finanční kontrola [obor bakal. práce]; Bělorusko; bakalářské práce; Belarus; bachelor's theses