Devizové riziko a jeho zajištění v podmínkách ČR - Černý, Pavel; Hnilica, Jiří, 1976-; Sieber, Patrik, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2007)
Práce popisuje možnosti zajištění devizového rizika vlivem devizových kurzů v kontextu současnýcvh podmínek na trhu České republiky.
Vedoucí práce: Jiří Hnilica
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; riziko; diplomové práce; risk; master's theses