Zvláštnosti podnikatelského prostředí Portugalska a obchodní vztahy s Českou republikou - Procházková, Martina; Gullová, Soňa, 1954-; Laschoberová, Libuše; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Práce analyzuje podnikatelské prostředí Portugalska a aktuální situaci v obchodních vztazích mezi Českou republikou a Portugalskem. Po seznámení čtenáře se základními údaji o Portugalsku, jeho obyvatelstvu a historii jsou podrobně rozebrány jednotlivé složky podnikatelského prostředí, tedy prostředí politické a právní, ekonomické, sociální a kulturní a technologické. Dále je zmapován dosavadní vývoj vzájemné ekonomické spolupráce a identifikovány možné budoucí obchodní příležitosti pro české podnikatelské subjekty.
Vedoucí práce: Soňa Gullová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2009
Rok obhajoby 2009
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; Portugalsko; diplomové práce; Portugal; master's theses