Business Process Management - Methodologies - Prokop, Jan (2008)
Hlavním cílem práce je zmapovat metodiky procesního řízení a porovnat je podle různých kritérií. Nedílnou součástí této práce je průzkum stavu procesního řízení v ČR, Maďarsku a na Slovensku.